Mitä tehdä metsätilalla? Minkä arvoinen se on?

Metsätiloilla on usein puuston lisäksi myös rantaviivaa, rantarakentamis­paikkoja sekä rakennuksia. Kaikkien näiden arvonmäärityksissä me olemme ammattilaisia. Meiltä saamasi metsätilan arvio on aina täysin puolueeton. Arvion jälkeen sinä päätä mitä haluat metsälläsi tehdä. Oli valintasi mikä tahansa, me olemme tukenasi, neuvomme ja autamme sinua valtakirjojen ja muiden tarvittavien dokumenttien kanssa.

Kumppaneina toimivat kiinteistö- ja metsätilakaupan ammattiset Aitoasunnoilta, metsävaratiedon asiantuntija Simosol Oy sekä metsäsijoittamisen ammattilaiset Conifer ja AARI Yhteismetsä. Yhteistyöllä pystymme tarjoamaan metsän myyjälle tai ostajalle huippuluokan palvelukokonaisuuden.

Tilaa puolueeton ja veloitukseton arvio metsätilastasi arvosta.

Metsäkeskus on kartoittanut Suomen metsävarat kattavasti laserkeilauksilla, ilmakuvauksilla ja ottamalla satunnaisia koealoja metsäkuvioista. Yhteistyössä metsävaratiedon asiantuntijoiden kanssa selvitämme metsätilasi markkina­hintaennusteen.

Tilaa puolueeton, luotettava arvio metsätilasi arvosta täyttämällä oheinen lomake. Palvelu toimii luotettavimmin yli viiden hehtaarin metsätiloilla.

Sinä päätät. Me autamme.

Haluan myydä metsän.

Haluan myydä metsän. Olemme kehittäneet palvelun, jolla saat metsätilastasi ostotarjouksen. Tarjous perustuu saatavilla olevaan tietoon ja markkinahintaan. Tarjoamme tilaasi ostettavaksi vakavaraisille ostajille ilman julkista myyntiä tai julkista esittelyä. Vaihtoehtoisesti teemme julkisen myynti-ilmoituksen, markkinoimme tilaasi tehokkaasti ja haemme tarjoukset määräajassa. Myyntitavan valitset sinä.

Haluan pitää metsän tai osan siitä.

Haluan pitää metsän tai osan siitä. Arvonmäärityksen jälkeen voit myös pitää koko metsätilan tai osan siitä. Voit jättää vaikkapa pihapiirin tai rantasaunan itselle virkistyskäyttöön tai päinvastoin.

Haluan liittää metsän yhteismetsään.

Haluan liittää metsän yhteismetsään. Voit liittää metsätilasi AARI yhteismetsään, jolloin olet osa isompaa kokonaisuutta ja saat säännöllistä vuotuista kassavirtaa. Yhteismetsää hoitavat ammattilaiset, jolloin hakkuiden ja hoitotöiden suunnittelu ja toteutus hoidetaan puolestasi.

Yhteistyössä metsätilakaupassa

Aitoasunnot – kiinteistö- ja metsätilakaupan asiantuntija

Aitoasunnot

Metsätila- ja kiinteistökaupan ammattilaiset palveluksessasi! Meillä Aitoasunnoilla on yksi tehtävä: tehdä kiinteistöjen myymisestä ja ostamisesta helppoa, miellyttävää ja nopeaa. Aitoasunnot on 2009 perustettu henkilökohtaiseen palveluun erikoistunut kiinteistövälitysliike, joka on kotiutunut Lappeenrantaan, Mikkeliin, Järvenpäähän, Riihimäelle ja Mäntyharjulle. Meillä tehdään työtä laadusta tinkimättä, suurella sydämellä, pitkän linjan ammattitaidolla ja aidolla asenteella – ihmisten takia. 

Simosol – puuston arvioinnin kumppani

Simosol

Metsäarvioiden ammattilainen Simsol on johtava luonnonvarojen kestävään käyttöön ja optimointiin liittyvien ratkaisujen tarjoaja, joka käyttää Euroopan avaruusjärjestö ESA:n tarjoamaa avointa satellittikuvadataa maanpeitteen ja metsävarantojen analysointiin. Kun tarvitaan yksityiskohtaisempia tietoja, käytetään kaupallisten satelliittien tarjoamia erittäin korkearesoluutioisia satelliittikuvia. Kaukokartoituksen tueksi voidaan kerätä maastodataa esim. TRESTIMA-älypuhelinsovellusta hyödyntäen.

AARI Yhteismetsä – metsäsijoittamisen kumppani

AARI Yhteismetsä

Metsäsijoittamisen yhteistyökumppanimme AARI tarjoaa täyden palvelun konseptin metsänomistajille ja metsäsijoittamisesta kiinnostuneille. AARI on perustanut Suomen ensimmäisen metsäsijoittamisesta kiinnostuneille suunnatun Yhteismetsän, jossa yhteismetsäosuuden jälkimarkkina-arvolla on hyvä likviditeetti ja arvonmääritykseen selkeä läpinäkyvyys.

Conifer – metsäsijoittamisen kumppani

Conifer

Metsäsijoittamisen yhteistyökumppanimme Conifer on alansa edelläkävijä ja erikoistunut instituutiosijoittajien metsäomaisuuden hallinnointiin Suomessa. Conifer hallinnoi noin 100 000 hehtaarin metsäomistusta markkina-arvoltaan lähes 350 miljoonaa euroa. Vuonna 2020 se hankki asiakkailleen metsätiloja yli 40 miljoonan euron arvosta ja tavoitteena on lisätä tilahankinnan volyymia tulevina vuosina.   

Ota yhteyttä!

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä metsätilakaupan ammattilaisiimme. Autamme mielellämme.